KarFırtınası
Yeni Üye
merhaba.smf tabanlı ücretsiz forum kurdum.forumda bildirim çıkmıyor.bildirimleri nasıl aktif edebilriim? (mesajlarda başka kullanıcılaırn yaptığı alınmtılar) yardımlarınızı bekliyorum.
merhaba çok teşekkürler.panalden yüklersem sayfada bir sorun bulunmaz değilmi?Smf 2.1 ile beraber gelen bir özellik, rc sürümü olması nedeni ile tavsiyede edemiyorum ama 2.0 için aşağıdaki modu deneyebilirsiniz.
ENotify for SMF
ENotify is an ajax driven notifications mod which allows you to have facebook like notifications.custom.simplemachines.org
Merhaba webtiryaki xenforo kulaniyor smf değil smf 2.0 surumunde bu Tür özelik ler yoktur tafsiyem 2.1 sürümüne gecmeniz 2.1 sürümünde buradaki bir cok özelik mevcut.paket yüklendi ama panelden hepsini onaylasamda çalışmıyor.webtiryaki forumundaki gibi sağ üstte mesaj kutusunun yanında bulunan bildirim simgesi çıkmıyor
merhaba yanıtınız için teşekkürler.hocam anlatmaya çalıştığm bu tarz özellik 2,0 sürümünde uygulanamaz mı? 2,1 de otomatikmi çıkıyor?Merhaba webtiryaki xenforo kulaniyor smf değil smf 2.0 surumunde bu Tür özelik ler yoktur tafsiyem 2.1 sürümüne gecmeniz 2.1 sürümünde buradaki bir cok özelik mevcut.
2,1 sürümünü kullanırsam bu mod sorunsuz çalışır değilmi?Ben modu 2.1 için güncellenmiş tim istiyorsaniz indirebilirsiniz
teşekkürler hocam sürüm değiştirince yedek almalı mıyız? bu arada panelden kullanılan sürüm 2.18 diyor.2.19 sürümünü mü kullanmalıyım.Hocam 2.1 sürümüne geçerseniz bu modu kurmanıza gerek kalmıyor. 2.1 ile gelen bir özellik.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.