Bu gördüğünü grimsi alanı nasıl kaldıracağım? bir türlü olmuyor transparan olmasını istiyorum ancak bir türlü başaramıyorum yardımcı olabilir misiniz?
₺800/3 Aylık
₺400/3 Aylık
₺350/3 Aylık
₺250/3 Aylık
Henüz bir seçim yapmadınız.
Merhaba görüntüden bir şey anlaşılmıyor link verebilirseniz daha iyi olur?
.p-header:before {
background: linear-gradient(-47deg,#7c4fe0 0%,#4528dc 100%);
content: '';
position: absolute;
z-index: 1;
left: 0;
top: 0;
width: 100%;
height: 100%;
opacity: .9;
}
bu kodu silin yada transparent ayarlayanHocam aradım ancak kod yok hiç bir yerdetemanın css dosyasında bu kodu bulun
CSS:.p-header:before { background: linear-gradient(-47deg,#7c4fe0 0%,#4528dc 100%); content: ''; position: absolute; z-index: 1; left: 0; top: 0; width: 100%; height: 100%; opacity: .9; }
bu kodu silin yada transparent ayarlayan
merhaba sanırım buradaki artık desteklenmeyen 2.0 yazılımına ayit böru teması maalesef ne tema nede kodları hakinda bilgim yokHocam aradım ancak kod yok hiç bir yerde
bu kodlari deneyin bakalimKimden destek alabilirim bu konuda?
p-header {
background: #343a40 url(../images/bg-header.png);
background-size: cover;
}
}bu kodlari deneyin bakalim
CSS:p-header { background: #343a40 url(../images/bg-header.png); background-size: cover; }
sitenizi görmeden reisime bakarak bir şey öneremem o kodların altına yada üstüne kod eklenmiş resimden şunlar diyemem saten temaya ait bir kod değil onlar sonradan eklenmişNe yapmam gerek ne tarz bir düzenleme yapmalıyım?
Dilerseniz size hesap oluşturabilirim o şekilde yardımcı olabilir misiniz?sitenizi görmeden reisime bakarak bir şey öneremem o kodların altına yada üstüne kod eklenmiş resimden şunlar diyemem saten temaya ait bir kod değil onlar sonradan eklenmiş
bana hesap oluşturmanıza gerek yok site linkini yazın yeterDilerseniz size hesap oluşturabilirim o şekilde yardımcı olabilir misiniz?
Tamamdır size özelden yazıyorum.bana hesap oluşturmanıza gerek yok site linkini yazın yeter
yukarda verdiğim kodu bununla değiştirTamamdır size özelden yazıyorum.
.p-header {
background: #343a40 url(../images/bg-header.png);
background-size: cover;
background-repeat: no-repeat;
background-attachment: fixed;
background-position: center;
}
Hocam üst taraf daha açık hale geldi o grimsi taraf transparan olmadıyukarda verdiğim kodu bununla değiştir
CSS:.p-header { background: #343a40 url(../images/bg-header.png); background-size: cover; background-repeat: no-repeat; background-attachment: fixed; background-position: center; }
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.