Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

Sitemizde Yakin Zamanda Ticaret Uygulaması Aktif Edilecek .
Tema yapım aşamasındadır, bu süre zarfında lütfen gördüğünüz hataları bize bildirin.

Almanya'da ırkçı katliam: 9 ölü

mustafa

Kayitli Üye
Almanya'nın Hanau kentinde iki kafeye düzenlenen silahlı saldırıda 9 kişi hayatını kaybetti. Saldırgan ve annesi ise evlerinde ölü bulundu.
Saldırılar, Hessen eyaletine bağlı Hanau kentindeki iki ayrı nargile kafede düzenlendi.

İddiaya göre 5 Türk hayatını kaybetti

9 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi yaralandı. Saldırıda kesin olmamakla birlikte 5 Türk hayatını kaybetti.

orhan

Moderator
Malesef  :mad: Biz türkler bir araya gelip tepkimizi koymaz,sak bunlar daha çok yaşanir korkarim 70 yil olmuş bizi hala siğinmacı sanıyorlar dangalaklar alman buccesinin ceyreğine sahip olduğumuz sir gibi saklaniyor alman halkindan haliyle adamlar on saflarda bizi göruyorlar suclu olarak.

ali

Moderator
Web sitesi
webtiryaki.com
Abi ne olacak böyle bilmiyorum okul bitsin tr de bir iş bulup gidecem babamlar beni bekliyor.

ismet

Kayitli Üye
evet kardeşlerimize bencok üzüldüm allahım ordaki kardeşlerimize yadın etsin  :'(

cakal

Yönetici
‘La Galibe İllallah’, ‘Allah’tan başka galip yoktur’

Üst Alt