Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

SSI Tema hatası

lostmode

Yeni Üye
Katılım
24 Ağu 2020
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
1019
Kod:
<?php 
require_once('../SSI.php');
$context['page_title_html_safe'] = 'Deneme Sayfasi'; 
template_header();
echo'
Test dosyası';

template_footer(); 
?>

Ekte belirttim. Klasörün içinde olunca temayı /klasor/themes diye çekmeye çalışıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?


 

Ekli dosyalar

  • klasor.png
    klasor.png
    18.1 KB · Görüntüleme: 35
  • test3.png
    test3.png
    4 KB · Görüntüleme: 32
  • test4.png
    test4.png
    11 KB · Görüntüleme: 33

cakal

Yönetici
Katılım
5 Ara 2018
Mesajlar
397
Tepkime puanı
116
Puanları
43
Konum
izmir
Dosyaya bir las acip yonlendirin
örnek
Kod:
if(file_exists($settings['theme_dir'] . '/extra/' . $dosya. '.template.php'))
 

lostmode

Yeni Üye
Katılım
24 Ağu 2020
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
1019
cakal' Alıntı:
Dosyaya bir las acip yonlendirin
örnek
Kod:
if(file_exists($settings['theme_dir'] . '/extra/' . $dosya. '.template.php'))

Teşekkürler
 

Benzer konular

Üst Alt