SSI Tema hatası


lostmode

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ağu 2020
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
1018
Kod:
<?php 
require_once('../SSI.php');
$context['page_title_html_safe'] = 'Deneme Sayfasi'; 
template_header();
echo'
Test dosyası';

template_footer(); 
?>

Ekte belirttim. Klasörün içinde olunca temayı /klasor/themes diye çekmeye çalışıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?


 

Ekli dosyalar

  • klasor.png
    klasor.png
    18.1 KB · Görüntüleme: 35
  • test3.png
    test3.png
    4 KB · Görüntüleme: 32
  • test4.png
    test4.png
    11 KB · Görüntüleme: 33

cakal

Yönetici
Katılım
5 Ara 2018
Mesajlar
348
Tepkime puanı
63
Puanları
28
Konum
izmir
Dosyaya bir las acip yonlendirin
örnek
Kod:
if(file_exists($settings['theme_dir'] . '/extra/' . $dosya. '.template.php'))
 

lostmode

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ağu 2020
Mesajlar
8
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
1018
cakal' Alıntı:
Dosyaya bir las acip yonlendirin
örnek
Kod:
if(file_exists($settings['theme_dir'] . '/extra/' . $dosya. '.template.php'))

Teşekkürler
 
Üst Alt