smf istatistik alan sorunu

Hello, welcome back!

We want to bring together those who have knowledge and those who need it, to bring together people with different perspectives so that they can understand each other better and to enable everyone to share their knowledge.

• Sitemiz Bir Webmaster forumu ve tartışma platformu dur webmaster forumu dışındaki konular yasaktır direkt silinecektir.
  • Our site is a Webmaster forum and discussion platform. Topics outside the webmaster forum are prohibited and will be deleted immediately.

ronay ayk

Kayitli Üye
Reaction score
1
Website
muhabbetkuslari.org
Merhaba üstadlar smf rc2 kurulu forex temasını kurdum.Açıkçası forum işinden teknik konulardan anlamıyorum.
Uğraştım güzel bir istatistik , sidebar vb kuramadım.Yardımcı olsa bir üstad bir zip şeklinde paylaşsa ,
bizim gibi anlamayan kişiler için çok iyi olur..

Bir de konu açarken aşağıdaki ekler ve diğer seçenekler yeri var oranın adını değiştirebilir miyiz , nasıl yaparız ?

yardımınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür  ediyorum....

languages kilasorundeki

Post.turkish.php yi acin

bulun düzenleyin

Code:
$txt['post_additionalopt_attach'] = 'Ekler ve diğer seçenekler';

istatistik , sidebar vb bunlari bir ara yapariz zaman buldukca.

Abi girdim dediğin dosya yok aşağıdakiler mevcut sadece ?

Settings.english.phP
Settings.turkish.php
ThemeStrings.english.php
ThemeStrings.turkish.php

merhaba default tema languages kilasorunde,

Teşekkürler bu işi yeni yeni öğreniyoruz Orhan usta seni yoruyorum kusura bakma ...

Bir de new topic yani hızlı konu aç modunu yükledim ama mobilde nasıl gösterebilirim  ? gözükmüyor direk
Bir de giriş yap ve kayıt olu da mobilde görünmesini istiyorum yardımcı olabilir misiniz nasıl yapabilirim ?

merhaba mumkunse site linki,ni yazarmisiniz modu görmem lazim nasil bir kod uretmiş.

Back
Top Bottom