Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kerem bunun anlatımı nasıl olur bilemedim ben kodlamalar imi Visual Studio Code ile yapıyorum bu programların yapay zeka özeliği var yazılan koda göre hafıza oluşturuyor yeni bir sürüm çıktığında örnek index.templete dosyasının sifir halini alıp kendi kodlarımı geçirip düzenleme yapıyorum size tavsiyem internete araştırma yapın kodları karşılaştıran programlar var güvenli olanlarla iki dosyayı karşılaştırarak rahatlıkla güncelleme yapa bilirsiniz bu sizin için zor olmaz.
merhaba foter bolumu nün mantığını paylasa bilirim tabiide ama heder alanı (menu vs) spontane gelişen fikirler bir yerden görmüşümdür yada o an düşünmüşümdür yani nasıl anlatılır bilemedim bir kalıp olsa anlatayım hoşunuza giden bir tema hederi olursa yazarsanız smf ye uygulamasını anlata bilirim belki onun dışında dediğim gibi bir kalıp yok malesef.