• Sitemiz Bir Webmaster forumu ve tartışma platformu dur webmaster forumu dışındaki konular yasaktır direkt silinecektir.
  • Our site is a Webmaster forum and discussion platform. Topics outside the webmaster forum are prohibited and will be deleted immediately.

Maintenance Mode

• Thread starter Thread starter fulltorent
  • Start date Start date
ONU NERDEN YAPIYORUM VEYA NASIL DUZELTEBİLİRİM.

PHP sürümü için yer sağlayıcınıza yazabilirsiniz ya da kullandığınız panele göre arama motorlarında nasıl yapıldığını arayarak bulabilirsiniz.

VE BİR SORUN DAHA VAR AMA  ;D  ;D  ;D  BURAYI NASIL TÜRKÇE YAPABİLİRİM DÜZELTEBİLİRİM.

fkJUBx.png

1. Türkçe yapmak için temanızın languages/ThemeStrings.english.php dosyasının içerisinde ingilizce olan satırları Türkçe karşılığı ile değiştirerek yapabilirsiniz.

2.  ThemeStrings.english.php kopyalayarak ThemeStrings.turkish.php olarak kaydedin ve içindeki satırları Türkçe olarak değiştirin.

İşlemlerinizden önce Yedek almayı unutmayın.

NERDEN GİREBİLİYORUM ORA YANİ BU DEĞİŞİKLİĞİ NERDEN YAPACAGIM . TEŞŞEKÜRLER.

fulltorent said:
http://

AYNI KODU KOPLAYIP YAPIŞTIRIYORUM AMA VERİ TABANI HATASI GİBİ BİRŞEY DİYOR BİR HATA MEYDANA GELDİ DİYOR .

BU ONCEKİ YAPTIKLARIMDA SORUN YOK YENİ EKLEYİNCE HATA VERİYOR .

BİRDE BU KONUYU ÇÖZERSEK NE GİBİ BİR YOL İZLMEM GEREKİYOR ACABA ?

Kodların tamamını ekleyin bakalım hata nerde.

Yasal Uyarı

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren webtiryakin.com 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.
Back
Top Bottom