Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

Sitemizde Yakin Zamanda Ticaret Uygulaması Aktif Edilecek .
Tema yapım aşamasındadır, bu süre zarfında lütfen gördüğünüz hataları bize bildirin.

Forum Tanıtımı ve Forum Backlink Kavramı - SEO Gerçekleri - Videolu

Kalavun54

Kayitli Üye

Forum Tanıtımı ve Forum Backlink çalışması farklı kavramlardır. Bu içeriğimizde çeşitli Freelancer platformlarında hizmet olarak satılan bu çalışmaları detaylı bir şekilde inceledik.

İçeriğimizde Forum Tanıtımı çalışmasının nasıl olduğunu detaylı bir şekilde anlattık. Yine Sözlük Tanıtımı ve Sözlük Backlink kavramlarına da değindik.

Video'da Anlatılan Konular
✔️ Forum Tanıtımı
✔️ Forum Backlink
✔️ Sözlük Tanıtımı

Yararlanılan Kaynaklar
✔️ Semrush
✔️ Browseo
✔️ Donanım Haber

orhan

Moderator
Güzel paylaşım olmuş elinize sağlık.

Kerem

Moderator
Web sitesi
www.forumsever.com
Güzel paylaşım emeğinize sağlık ama benim için banlıyor yazmışsınız :ROFLMAO: aşırı link paylaşımı yapılmazsa banlamıyorum merak etmeyin :ROFLMAO:

Kalavun54

Kayitli Üye
Güzel paylaşım emeğinize sağlık ama benim için banlıyor yazmışsınız :ROFLMAO: aşırı link paylaşımı yapılmazsa banlamıyorum merak etmeyin :ROFLMAO:
Hocam daha önce tanıtım yapıp da banlandığım forumları ayrı bir listede tutuyorum.
Banlandığım için link de siliniyor, bu yüzden bu forumlara tekrar çalışma yapmıyorum, ayrı tutmamın sebebi bu :)

Kerem

Moderator
Web sitesi
www.forumsever.com
Önemli değil hocam, forum ismini öyle bir başlık altında görünce gülümsedim ve burdan yazmak istedim. Emeğinize sağlık, size iyi çalışmalar. 👋