Akıllı Saat Tavsiyesi verir misiniz?

Hello, welcome back!

We want to bring together those who have knowledge and those who need it, to bring together people with different perspectives so that they can understand each other better and to enable everyone to share their knowledge.

• Sitemiz Bir Webmaster forumu ve tartışma platformu dur webmaster forumu dışındaki konular yasaktır direkt silinecektir.
  • Our site is a Webmaster forum and discussion platform. Topics outside the webmaster forum are prohibited and will be deleted immediately.

Kalavun54

Kayitli Üye
Reaction score
6
Merhaba, umarım konuyu doğru foruma açmışımdır. Akıllı saat konusunda sizlerin yardımını bekliyorum...

Pandemi sürecinde çok fazla kilo aldım. Aldığım kiloları vermek içinde spora başladım ve spor salonlarının yeterli derecede steril olmadığını düşündüğüm için ve Covid'den korktuğum için 5 gündür evimin yakınlarında bulunan koşu pistinde spor yapıyorum. İnterval koşu stili diye bir yöntem varmış ve bu yöntemin çok faydalı olduğunu birkaç farklı kaynakta okudum. Bu koşu türünde de kalp ritmini ölçmek önemliymiş Bunun içinde N11'de akıllı saat bölümünden ürün almayı planlıyorum. Siz spor için hangi akıllı saati kullanıyorsunuz, kullandığınız saatlerin özelliklerini belirterek bana bir öneri verebilir misiniz?

Şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar.

Merhaba bizatihi kendim kullandığım hem sporda hemde günlük hayatınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz bu saati öneririm Galaxy Watch Active
Yaptığınız etkinliği telefona aktarıp size günlük egzersiz planı yapar arti fazla pahalı değil.

Adımları, kalp atışlarını ve diğerlerini gösterebilecek herhangi bir saatin yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

Back
Top Bottom