403 Forbidden hatası alıyorum

Merhaba, tekrar hoş geldiniz!

Bilgi sahibi olanlarla ihtiyaç duyanları buluşturmak, farklı bakış açılarına sahip insanları bir araya getirerek birbirlerini daha iyi anlamalarını sağlamak ve herkesin bilgisini paylaşmasını sağlamak istiyoruz.

mmmusty

Kayitli Üye
Katılım
26 Ağu 2020
Mesajlar
23
Tepkime puanı
0
Puanları
1
Yaş
1020
Web sitesi
iemarket.site
Sitemin başına bir 403 Forbidden belası çöktü.

Dün akşam anasayfada veriyordu bu hatayı. Forum sistemini falan komple silip tekrar kurdum. Bu sefer yeni konu açacağım zaman bu hatayı alıyorum.

Bu derdin devası nedir araştırıyorum fakat çözemedim hayla.

Edit: public_html klasör izinlerini 755 dosya izinlerini 644 yaptım. Değişen bir şey olmadı.

Edit2: public_html ana kısmında .htacces dosyası yoktu. Bu sorun olur mu?

Edit3:Sorunu kod paylaşırken veriyor. Kod javascript formatında aslında ben size konuyu şöyle atayım.


Kod:
[center][SIZE=48px][color=teal][b]MİLİSANİYE GÖSTERİCİ[/b][/color][/SIZE][/center]

[b]Komut onay sayfasında varış zamanın hemen sonunda milisaniyeyi gösterir.[/b]

[center][b][SIZE=32px]Ekran Görüntüsü[/SIZE][/b]

[IMG]https://i.imgyukle.com/2020/11/08/I4akin.png[/IMG][/center]


[code]// ==UserScript==
// @name         Milisaniye Gösterici
// @namespace    ReWH
// @version      v.1.0
// @description  Birlik gönderme onay ekranında varış süresinin yanına milisaniye ekler.
// @author       ReWH
// @include      https://**.klanlar.org*/*screen=place&try=confirm*
// ==/UserScript==

//geh geh geh
javascript:
function setMS() {
    var element = document.querySelector("#date_arrival .relative_time");
    var time = element.innerHTML.match(/\d+\:\d+\:\d+/);
    var date = new Date();
    var ms = (date.getMilliseconds()).toString();
    while (ms.length < 3) { ms = "0" + ms; };
    element.innerHTML = time + ":" + ms; }
(function main() { window.setInterval(setMS, 1); })();

[/code]
 
Merhabalar kullandığınız sürüm hangisidir birde PHP sürümünüz kaç.
 
403 hatası genelde host kaynaklı bir sorun
host güvenlik amacıyla bazı foksiyonları kapatmış olabilir örneğin mod_security gibi cpanelde security ayarlarını Kapatın Yada host cunuza söyleyin o kapatsın.
 
orhan' Alıntı:
403 hatası genelde host kaynaklı bir sorun
host güvenlik amacıyla bazı foksiyonları kapatmış olabilir örneğin mod_security gibi cpanelde security ayarlarını Kapatın Yada host cunuza söyleyin o kapatsın.


kodlardan şu 2 satır

var time = element.innerHTML.match(/\d+\:\d+\:\d+/);
element.innerHTML = time + ":" + ms; }

sorun çıkarıyor.

hostuma yazdım dönüş bekliyorum
 
public_html klasörümde hiç .htacces dosyam yok. Hata bundan kaynaklı olabilir mi?
 
merhaba bunun kodlarla bir alakası yok olsa bur dada hataya yol acar Burayi okuyun php surumunuz PHP 7.2+. ve ustu olmalı.
 
orhan' Alıntı:
merhaba bunun kodlarla bir alakası yok olsa bur dada hataya yol acar Burayi okuyun php surumunuz PHP 7.2+. ve ustu olmalı.

Bende avatar yüklemede problem yaşıyordum, php sürümünü 7.2 ye çıkartarak sorunu çözmüş oldum. Teşekkür ederim hocam.
 
orhan' Alıntı:
merhaba bunun kodlarla bir alakası yok olsa bur dada hataya yol acar Burayi okuyun php surumunuz PHP 7.2+. ve ustu olmalı.

Hocam dediğiniz gibi sürümü 7.2 yaptım. Call to undefined function dl() hatası alıyordum. Php seçeneklerine baktığımda fileinfo seçeneğinde tik yoktu. Ona tik koyup current ettiğimde 7.2 de avatar sorunum kalmadı :)

Fakat yine kod ekleyemiyorum :/
 
orhan' Alıntı:
403 hatası genelde host kaynaklı bir sorun
host güvenlik amacıyla bazı foksiyonları kapatmış olabilir örneğin mod_security gibi cpanelde security ayarlarını Kapatın Yada host cunuza söyleyin o kapatsın.
Merhaba daha önce de yazdım kod sorunu Security sorunu ile alakalı bu alıntıyı hosting firmanıza gönderin düzeltsinler smf bu sorunu 4 yıl önce çözdü.
 
Benzer konular Forum Tarih
orhan SMF Destek 2 858

Benzer konular

Geri
Üst Alt