• Sitemiz Bir Webmaster forumu ve tartışma platformu dur webmaster forumu dışındaki konular yasaktır direkt silinecektir.
  • Our site is a Webmaster forum and discussion platform. Topics outside the webmaster forum are prohibited and will be deleted immediately.

Sizleri görev siteme davet ediyorum arkadaşlar

artkuzey

Yeni Üye
Reaction score
1
Sosyal Duty Sizlere görev sitemi tanımak istiyorum Sosyal medyada suni ve sahte çözümler değil, gerçek hesaplarla zirveyi zorla. Herhangi birisi olma. Aranan, beğenilen, tercih edilen ol. sosyal duty 'da yeni normal dünyanın kazanç kapılarını senin için aralıyor. Nasıl kullanılır :
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
View attachment 104

Merhaba kolay gelsin umarım iyi yerlere gelirsiniz bu arada siteniz yurt dişi kullanıcılara kapalı olması google açısından pek iyi olmaz diye düşünüyorum.

Yasal Uyarı

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren webtiryakin.com 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.
Back
Top Bottom