Siteleri Öne Çıkartacak Tanıtım/Reklam Scripti - Sınırsız Kategori- Tek Sitede Tüm Kategoriler!

zekican1999

Kayitli Üye
Reaction score
0
Müşterileriniz Sitelerinin Trafiğini Artırmanın Yolu: Etkili Tanıtım Scripti!

Sitelerin Trafiğini Artıracak Tanıtım Scripti Satışta: Dijital dünyada görünürlük, başarı için kritik öneme sahip! Artık sitenizin trafiğini artırmanın en etkili yolunu sunuyoruz. Tanıtım scriptimizle tanışın!

SMM Panel, Metin2 Pvp Tanıtım, SMS Onay gibi siteleri hareketli banner veya png olarak ekleyip tanıtılabilir.

Neden Bu Script?

• Kolay Kullanım: Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde hemen müşterilerinize Reklam Hizmeti sunabilirsiniz.
  • Hedef Kitle Ulaşımı: Script, Müşterilerinizin doğru kitleye ulaşmasını sağlayarak etkili sonuçlar elde etmelerine yardımcı olur.
  • SEO Optimizasyonu: İçerikler, arama motorları için optimize edilmiştir, böylece reklam sahiplerine daha fazla görünürlük kazandırırsınız.
Scriptin Özellikleri:

• Özelleştirilebilir Kategori: Farklı sektörlere ve ihtiyaçlara göre özelleştirebileceğiniz kategoriler.
  • Öne Çıkan Reklamlar Alanı: En üst bölümde yer alır, sınırsız ekleme yapılabilir.
  • Yıldızlama Sistemi: Her reklama özel yıldızlama mevcuttur, 1 - 5 arası düzenlebilir. Pasif hale getirilirse komple yıldızlama sistemi kalkar.
  • Detaylı Analiz Raporları: Tıklama istatistiklerini reklam sahiplerine iletebilirsiniz.
  • Admin Kontrol: Tüm alanları admin panelinden kontrol edebilirsiniz.
GÖRÜNTÜLER:

1902692824.png

1683678212.png

4287315588.png

DEMO:TIKLA!

FİYAT:1500 TL

Sonuç: Artık müşterileriniz sitesini büyütmek için doğru adımı atma zamanı! Tanıtım scriptimizi kullanarak gelir elde edebileceksiniz ve müşterileriniz bu sayede trafiğini artırarak, dijital dünyada öne çıkacaklar. Hemen satın alın!

İletişim:Whatsapp

Yasal Uyarı

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren webtiryakin.com 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği BURADAN bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.
Back
Top Bottom