bizimsmm
Yeni Üye
descartr;3443113 said:Gayet şık ve güzel duran bir script. Fiyat olarakta çok uygun. 3 gündür ilgilenmekte, destek vermekte. 1 adet satın alım gerçekleştirdik.
nebiozkan;3437798 said:Alışveriş yapıldı teşekkürler...
byguven06;3437343 said:Script satın alındı gayet başarılı ve ilgili bir arkadaş.Her zaman yardımcı oluyor.
Tolgakaptan1;3432969 said:Script satın alındı gayet şık ve Hos Duruyor Scprit Sahibi Bise İstemiyor Bin Tane Soru Sordum Ve Hepsini Anında Cevapladı Güvenilir Ve Fiyatlar Cok uygun
Vendetta;3436058 said:Scripti aldım, her şey hızlı ve kullanışlı. Piyasada mevcut scriptlerden fiyat/performans olarak çok iyi. Satış sonrası da yazılan her şeye cevap veriliyor. Kendilerine teşekkür ederim.
Krnmedya;3415011 said:Script satin alindi gayet basirili ve ilgili arkadas yardimci oluyor
GunesSunucum;3415043 said:Script gayet şık ve diri duruyor fiyatına göre script sahibi bişe istemiyo. Piyasaya göre zaten uygun fıyat. Başarılı bir çalışma olmuş bol kazançlar hayırlı satışlar.
malikens;3416524 said:İki gün önce script alındı, Hamdi Bey sağolsun 24 saat boyunca görevi olmamasına rağmen sorunlarla ilgilenip her türlü desteği sağladı. Script özellikleri bakımından çok kullanışlı duruyor hayırlı satışlar
gurkaanncgl;3426462 said:Bu scripti almadan önce 2 tane script değiştirdim biri 400₺ biri 300₺'di. Gel gelelim bu script kadar işlevli ve kaliteli değillerdi. Teşekkürler hocam..