Teşekkür ederim ... Smf olarak yeniyim artı öyle bir tema'ki biraz değişik .. Namex diye değişik bir tema kullanıyorum zaten kendi alanında'da diğer smf temalar'dan değişik.. Biraz bakınayım olmazsa yine gelirim buraya ..Merhaba yanlış hatırlanmıyorsam kod dokumu buif ($message['id'] == $context['topic_first_message'])
bunu tasarlamak gerek?
Siteyi ziyaret edenler son 24 saat içindeki o yüklü onuda göstermiyor.. Diğer defultta gösteriyor..Akşam bir bakayım, resimdeki şekli veririz diye düşünüyorum
// Show new topic info here?
echo '
<div id="display_head" class="information">
<h2 class="display_title">
<span id="top_subject">', $context['subject'], '</span>', ($context['is_locked']) ? ' <span class="main_icons lock"></span>' : '', ($context['is_sticky']) ? ' <span class="main_icons sticky"></span>' : '', '
</h2>
<p>', $txt['started_by'], ' ', $context['topic_poster_name'], ', ', $context['topic_started_time'], '</p>';
// Show new topic info here?
echo '
<div id="display_head" class="information">
<h2 class="display_title">
<span id="top_subject">', $context['subject'], '</span>', ($context['is_locked']) ? ' <span class="main_icons lock"></span>' : '', ($context['is_sticky']) ? ' <span class="main_icons sticky"></span>' : '', '
</h2>
<p>', $txt['started_by'], ' ', $context['topic_poster_name'], ', ', $context['topic_started_time'], ', ', $context['num_views'], '</p>';
Evet adsense kodunu koyarken sen iş yaparken siteyi çökerttim .. o telaşla siteyi açmak için dosyayı ftp'den çekipte yaptım index.template.php ile işim vardı.. Allahtan senin bir anlık işin yokken hallettim... Gördüm eline sağlık süper olmuş... Bu arada siteye nofollow verdim@Charismax ne demek Senin orda halletim, bir bak istersen olmuşmu.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.