SEO hizmetleri veriyorum ve bazı müşterilerim için, bazı "büyük çocukları" yenerek, istedikleri arama teriminde onları # 1 tane alabildim. Durumumun benzersiz olduğunu, küçük bir topluluk olduğunu ve SÜPER doymuş terimleri hedefleyen bazı müşteriler için 1. sırayı alamadığımı unutmayın. Ancak, # 1'e ulaşamadığım herkes için, sıralamalarını her zaman en azından büyük ölçüde artırabilirim, genellikle tüm sayfaları yukarı çekebilirim (sayfa 5'ten sayfa 1'e kadar). Son zamanlarda, APKNite web sitesi için iyi bir pozisyon aldım.
Birkaç şey yapmalısın:
Sitenizin SSL ile çalıştığından emin olun
Tüm resimlerin alakalı bir ALT etiketi olduğundan emin olun
Sitenin hızlı yüklendiğinden emin olun
İşletmeler için google yerlerine katılın (işletme için bir google harita listesine sahip olun)
Sitenizdeki <h1, h2, h3> başlıklarının anahtar kelimeler içerdiğinden emin olun
Çok sayıda iyi vücut metniniz olduğundan emin olun ... sitenin paragraf metni boyunca anahtar kelimeler serpin
Sitenizin başlığının ve meta açıklamasının anahtar kelimeler içerdiğinden emin olun.
Kesintisiz blog. Bu, birçok insanın özlediği büyük şey. Blog oluşturma, google botunun daha sık geri gelmesini sağlayan anahtar kelime içerikli içerik oluşturmak için harika bir bahanedir. Ana sayfamın alıntı biçimindeki en son 10 bloga sahip olmasını sağlıyorum.
Linkler bugünlerde önemli olmasa da, web sitenize linkleri sosyal profillerinizden alın.
Sitenizin, özellikle mobil kullanıcılar için etkileşimli olduğundan emin olun. CTA'lar (harekete geçirme çağrıları) Google’ın mobil ilk paradigmasında anahtardır ve örnekleri, yol tarifi için Buraya Tıklayın ve Bizi Aramak İçin Buraya Tıklayın, vb.
Bu yardımcı olur umarım.