orhan
Moderator
- Reaction score
- 95
Bugün sizlere mod kulanmadan düzenli alt bölümler yapmayi göstericem
ADIM: 1
Not: Eğer zaten Font-Awesome yüklüyse, bu adımı atlayın. Dosya aç: Tema / Index.template.php kapanış </ head> etiketi bulun. Öncesine ekle:
ADIM: 2
Dosya aç: Tema / css / index.css Sonuna ekle:
ADIM: 3
Dosya aç:
Tema / BoardIndex.template.php Not: Eğer / BoardIndex.template.php varsayılan temanizda yoksa
defult temanin kini kopyalayip temaniza ekleyin ve sonra bu adımı uygulayın. Kodlarda Arayin : "children windowbg"
bu kodlari bulacaksınız:
Değiştirin
ADIM: 4 (İSTEĞE BAĞLI)
"Alt Bölümler" yazisini Değişmek isteyen kişiler için: Dosya aç: / Temalar / default / languages / index.english.php ara :
İle değiştirin:
Ek Notlar:
Adım 2 kodlar da düzenleme css: Eğer 2 sütun Alt bölumleri düzenini değişmek istiyorsanız "width: 30%;" "ile :% 50 arasinda genişliği ayarlayin ; ". Eğer daha fazla sütun istiyorsanız, sütun sayısını elde edene kadar sonra konum yüzdesini azaltin.
ADIM: 1
Not: Eğer zaten Font-Awesome yüklüyse, bu adımı atlayın. Dosya aç: Tema / Index.template.php kapanış </ head> etiketi bulun. Öncesine ekle:
Code:
<link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.5.0/css/font-awesome.min.css">
ADIM: 2
Dosya aç: Tema / css / index.css Sonuna ekle:
Code:
/* Enter Pretty Sub Boards */
.children.windowbg > a,.children.windowbg > strong {float: left;width: 30%;}
.subtxt {display: block;font-weight: bold;padding-bottom: 5px;}
.subtxt::before {content: "\f115";}
.children.windowbg > a::before, .children.windowbg > strong::before {content: "\f114";}
.children.windowbg > a::before, .children.windowbg > strong::before,.subtxt::before {
font-family: fontawesome !important; font-weight: 100; padding-right: 5px; display: inline-block;}
.children.windowbg {padding: 0.8em 0.7em;}
/* End Pretty Sub Boards */
ADIM: 3
Dosya aç:
Tema / BoardIndex.template.php Not: Eğer / BoardIndex.template.php varsayılan temanizda yoksa
defult temanin kini kopyalayip temaniza ekleyin ve sonra bu adımı uygulayın. Kodlarda Arayin : "children windowbg"
bu kodlari bulacaksınız:
Code:
<tr id="board_', $board['id'], '_children">
<td colspan="3" class="children windowbg">
<strong>', $txt['parent_boards'], '</strong> ', implode(', ', $children), '
</td>
</tr>';
Değiştirin
Code:
<tr id="board_', $board['id'], '_children">
<td colspan="3" class="children windowbg">
<span class="subtxt">', $txt['parent_boards'], '</span> ', implode($children), '
</td>
</tr>';
"Alt Bölümler" yazisini Değişmek isteyen kişiler için: Dosya aç: / Temalar / default / languages / index.english.php ara :
Code:
$txt['parent_boards'] = 'Child Boards';
Code:
$txt['parent_boards'] = 'istediginizi yazin:';
Adım 2 kodlar da düzenleme css: Eğer 2 sütun Alt bölumleri düzenini değişmek istiyorsanız "width: 30%;" "ile :% 50 arasinda genişliği ayarlayin ; ". Eğer daha fazla sütun istiyorsanız, sütun sayısını elde edene kadar sonra konum yüzdesini azaltin.