replikacep
Tam Üye
Arkadaslar bir temeda 2 adet css arayuz nasil yapabiliriz kullanici istedigini secebilecek tarzda
Merhaba bu bana göre mümkün değil xenforo da bile bunu yapmak icin sivitceh (ayrı ayrı iki tema kullanılıyor) bu forumda en alta gidin tema seçici diye bir icon var bunun gibi ola bilir?Arkadaslar bir temeda 2 adet css arayuz nasil yapabiliriz kullanici istedigini secebilecek tarzda
benim istedigim tam olarak şu yapılmış olan birşeyMerhaba bu bana göre mümkün değil xenforo da bile bunu yapmak icin sivitceh (ayrı ayrı iki tema kullanılıyor) bu forumda en alta gidin tema seçici diye bir icon var bunun gibi ola bilir?
Ben yanlış anladım css arayuz deyince Bu konu işinizi görürbenim istedigim tam olarak şu yapılmış olan birşey
ben 2 renk yapacagım
acıkcası konuyu pek anlamadım ben çalışma yaptıgım temeya uyguluyacaktım bu varsayılan tema da çılıyor tam işimi görmez bu sanırımBen yanlış anladım css arayuz deyince Bu konu işinizi görür
Theme color options for members (SMF 2.1 default theme)
Theme color options for members (SMF 2.1 default theme)www.simplemachines.org
merhaba bunu uygun bir zamanda smf kurup deneyeceğim denemediğim bir şey hakanda ne desem boş .acıkcası konuyu pek anlamadım ben çalışma yaptıgım temeya uyguluyacaktım bu varsayılan tema da çılıyor tam işimi görmez bu sanırım
sorunun çözülmesine sevindim buda yedekte dursunbir yeri gözden kaçırmışım konu işime yaradı
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.