Gönderen Konu: Dersimizin konusu ip bord forum,larindaki avatar sistemi  (Okunma sayısı 4608 defa)

19 Oca 2013, 22:59:11

Çevrimiçi orhan

  • Moderatör
  • *
[h1]DEMO

Dersimizin konusu ip bord forumlarindaki avatar sistemi

once db,emizden Cagiralim
BoardIndex.template
Bul

Kod: [Seç]
function template_main()
{
global $context, $settings, $options, $txt, $scripturl, $modSettings;

// Show some statistics if stat info is off.
if (!$settings['show_stats_index'])
echo '
<div id="index_common_stats">
', $txt['members'], ': ', $context['common_stats']['total_members'], ' &nbsp;•&nbsp; ', $txt['posts_made'], ': ', $context['common_stats']['total_posts'], ' &nbsp;•&nbsp; ', $txt['topics'], ': ', $context['common_stats']['total_topics'], '
', ($settings['show_latest_member'] ? ' ' . $txt['welcome_member'] . ' <strong>' . $context['common_stats']['latest_member']['link'] . '</strong>' . $txt['newest_member'] : '') , '
</div>';
Altina ekle

Kod: [Seç]
// fetch last posters
$membs = array();
global $smcFunc;

foreach($context['categories'] as $category)
{
if(!empty($category['boards']))
{
foreach($category['boards'] as $b)
$membs[$b['last_post']['member']['id']] = $b['last_post']['member']['id'];
}
}
if(count($membs)>0)
{
$request =  $smcFunc['db_query']('','SELECT mem.id_member as ID_MEMBER, mem.avatar,
IFNULL(a.id_attach, 0) AS ID_ATTACH, a.filename, a.attachment_type as attachmentType
FROM {db_prefix}members AS mem
LEFT JOIN {db_prefix}attachments AS a ON (a.id_member = mem.id_member)
WHERE mem.id_member IN (' . implode(",",$membs) . ')',array());

$avvy = array();
if($smcFunc['db_num_rows']($request)>0)
{
while($row = $smcFunc['db_fetch_assoc']($request))
$avvy[$row['ID_MEMBER']] = $row['avatar'] == '' ? ($row['ID_ATTACH'] > 0 ? (empty($row['attachmentType']) ? $scripturl . '?action=dlattach;attach=' . $row['ID_ATTACH'] . ';type=avatar' : $modSettings['custom_avatar_url'] . '/' . $row['filename']) : '') : (stristr($row['avatar'], 'http://') ? $row['avatar'] : $modSettings['avatar_url'] . '/' . htmlspecialchars($row['avatar']));

$smcFunc['db_free_result']($request);
}
}
Koyacagimiz yeri ayarliyalim
bul
Kod: [Seç]
<td class="lastpost">';
altina ekle

Kod: [Seç]
if(empty($settings['no_avvy']) && !$board['is_redirect'] && !empty($board['last_post']['id']))
echo '
<a href="' , $scripturl , '?action=profile;u=' .$board['last_post']['member']['id']. ';type=rss" class="floatleft" style="margin: 5px 5px 1em 0px;">
<img alt=""  class="avyframe" style="width: 25px;" src="' . (!empty($avvy[$board['last_post']['member']['id']]) ? $avvy[$board['last_post']['member']['id']] : $settings['images_url'].'/theme/guest.png') . '" />
</a>';
Bu Kadar Gelistirmelerim suruyor devami gelecek

DEMO[/h1]
« Son Düzenleme: 11 May 2015, 07:53:51 Gönderen: orhan »

01 Nis 2013, 23:20:22
Yanıtla #1

Çevrimdışı Skaty

  • Yeni Üye
  • *
Uyarlamayı yaptım ancak avatar etrafındaki çerçeve çıkmadı, bir şeyi eksik mi yaptım acaba ?


02 Nis 2013, 02:53:54
Yanıtla #2

Çevrimiçi orhan

  • Moderatör
  • *
Merhaba
Temanizin index.css dosyasina şu kodu ekleyin

Kod: [Seç]
.avyframe {
    background: none repeat scroll 0 0 #FFFFFF;
    border: 1px solid #D5D5D5;
    box-shadow: 0 2px 2px rgba(0, 0, 0, 0.1);
    padding: 1px;
}

02 Nis 2013, 14:09:28
Yanıtla #3

Çevrimdışı Skaty

  • Yeni Üye
  • *
« Son Düzenleme: 02 Nis 2013, 14:14:07 Gönderen: Skaty »

15 Nis 2013, 04:57:19
Yanıtla #4

Çevrimdışı Skaty

  • Yeni Üye
  • *
Acaba resimdeki gibi yer değiştirmek için kodu tam olarak nereye eklemeliyim ?


15 Nis 2013, 18:13:04
Yanıtla #5

Çevrimiçi orhan

  • Moderatör
  • *
bu kodu

floatleft

bununla değiş

floatright

15 Nis 2013, 19:01:22
Yanıtla #6

Çevrimdışı Skaty

  • Yeni Üye
  • *
Stats kısımına taşımam gerekiyor sanırım ama tutturamadım. right yapınca aynı alanda sağa kaydı.



15 Nis 2013, 19:38:01
Yanıtla #7

Çevrimdışı XenForo

  • Yeni Üye
  • *
Bu ipb mybb den mybb ipb dan özenti gibi sistemler aynı gibi temalar bile :)
Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunmaz

18 Ara 2013, 15:47:08
Yanıtla #8

Çevrimdışı soulfather

  • Yeni Üye
  • *
Sultan Papağanlar
http://www.sultanpapaganlar.com
--------------------------------------------------------
Diyabeturkey
http://www.diyabeturkey.com

31 Ağu 2014, 03:12:23
Yanıtla #9

Çevrimdışı detercan

  • Yeni Üye
  • *
Merhaba ben vb tarzı board kullanıyorum kodları eklediğimde board tamamen kayboluyor. sadece son ileti kısmı sola yaslanmış çıkıyor.

31 Ağu 2014, 06:34:48
Yanıtla #10

Çevrimdışı Ata

  • Yönetici
  • *
merhaba kulandiğiniz temanin BoardIndex.template.php dosyasini ekleyin orhan bey geldiğinde bir baksin

02 Eyl 2014, 07:35:57
Yanıtla #11

Çevrimdışı sago123

  • Yeni Üye
  • *
Aynısını alt kategoriler için messageindex.template.php ye uyguluyorum resim görünmüyor bana da bir yardım edin

02 Eyl 2014, 10:17:31
Yanıtla #12

Çevrimiçi orhan

  • Moderatör
  • *
merhaba messageindex.template.php yi eklermisiniz .

02 Eyl 2014, 19:46:22
Yanıtla #13

Çevrimdışı sago123

  • Yeni Üye
  • *
Buyrun ekte.. Resim görünüyor ama kullanıcının resmi değil kodun içindeki guest.png resmi görüntüleniyor. Kullanıcıyı görüntülemek istiyorum.

02 Eyl 2014, 21:45:39
Yanıtla #14

Çevrimiçi orhan

  • Moderatör
  • *